Werkwijze

Tijdens een mondhygiëne behandeling reinig ik het gebit zorgvuldig en adviseer ik hulpmiddelen om te gebruiken bij het dagelijks onderhoud. Zo help ik om problemen voor nu en in de toekomst te voorkomen.

Preventieve zorg

Preventieve zorg is een goede aanvulling op uw eigen dagelijks onderhoud indien u tandvleesontsteking wilt voorkomen, u belang hecht aan een gezond gebit, u wilt voorkomen dat er gaatjes ontstaan, u wilt voorkomen dat uw tanden en kiezen gevoelig worden, u wilt voorkomen dat uw tandvlees terugtrekt, u voor uw kinderen ook een gaaf gebit wilt!

Curatieve zorg

Curatieve zorg is noodzakelijk indien: er regelmatig gaatjes ontstaan, u last heeft van bloedend en/of gezwollen tandvlees, uw tanden of kiezen los gaan staan of van stand veranderen, u last heeft van een slechte adem of vieze smaak, uw tanden of kiezen gevoelig zijn bij koud, warm, zoet en zuur, u last heeft van terugtrekkend tandvlees.

Om tandvleesontstekingen te voorkomen of te verhelpen is het voor iedereen aan te raden één keer een bezoek te brengen aan een mondhygiënist.

Contact

Mondhygiënist Wendy Pater
Argusvlinder 1
1648 ES DE GOORN
Tel: 0229 - 54 0270
Gevestigd in tandartspraktijk Kies

info@mondhygienist-wendypater.nl
www.mondhygienist-wendypater.nl
Privacyverklaring